This item is unavailable | Origami

This item is unavailable

Origami kan de kunst van het vouwen van papier zijn, wat betekent gevouwen papier, dat is gevormd door de combinatie van Japans woord (vouwen) en kami (papier). Origami is eenvoudigweg kunst {van het maken | van het maken van verschillende vormen eenvoudig door het papier te vouwen zonder de noodzaak van schaar en lijm.

geschiedenis
Hoewel er is geen exacte informatie over de oorsprong van Origami uit de geschiedenis tot vandaag, wordt gezegd te hebben uitgevoerd door de Chinezen die het papier als eerste hebben uitgevonden. Origami, waarvan men geloofde dat het [had | Het papier werd ontdekt door de Chinezen in 250 voor Christus. Deze kunst, waar alleen de rijken mee bezig waren, werd meestal gebruikt als een geschenk van rijkdom aan religieuze ceremonies en inpakgiften. Met de verspreiding van papier en de gunstige prijzen, is origami begonnen om meer te bereiken om meer mensen te bereiken. Het nam de vorm van entertainment onder de mensen in de 17e eeuw en bleef zich ontwikkelen. Het was gepubliceerd in het eerste boek over hen in deze periode (1797).

Het begon te worden gegeven op scholen sinds de vroege jaren 1900 en heeft enorm bijgedragen aan de ontwikkeling van de wiskundige intelligentie van kinderen. Precies dezelfde kunst helpt mensen hun talenten te ontdekken en biedt de plezier om iets te produceren.

Na de Tweede Wereldoorlog heeft origami grote vooruitgang geboekt in de artistieke zin en heeft het de interesse getrokken van mensen van alle leeftijden, niet alleen kinderen. Tegenwoordig is het is geworden vrij eenvoudig te bereiken tentoonstellingen, workshops, cursussen en verschillende activiteiten die verband houden met {hieraan | de kunst.

Soorten Origami

Klassieke origami: meestal gedaan door één bit papier te vouwen. Dit soort paard en vogel kan zijn gemaakt in veel verschillende items, naast dieren.

Modulaire origami: een type dat ook bekend staat als | gesegmenteerde origami | It is ontwikkeld door samenvoegende delen {die | die zijn | die kunnen zijn { net als op elkaar. Het wordt gebruikt te maken driedimensionale geometrische objecten in tegenstelling met objecten zoals bijvoorbeeld tastbare dieren en objecten in klassieke origami. Er is geen limiet op hoeveel gebruikte onderdelen. Het is mogelijk {om | meerdere geometrische vormen te verkrijgen | door dezelfde onderdelen te vervangen.

Natte vouw: Het wordt gebruikt om te verkrijgen natuurlijk ogende diermotieven te verkrijgen die zijn geschikt voor de waarheid. Het is moeilijk om het papier te vormen droog is. Nat papier neemt vorm sneller aan en natuurlijke vormen kunnen worden verkregen. De persoon die de natte origamitechniek vond, is Akira Yoshizawa (14 maart 1911-14 maart 2005). Deze geweldige meester heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van origami. Hieronder misschien het logo werk van Google kunnen zijn op 14 maart 2012.

Andere bekende vormen van origami, die tegenwoordig verkrijgbaar in meer variëteiten, zijn Architecturale origami, Krigami (papier snijden kunst) en pop-up origami. In nieuwe vormen worden knippen en plakken zijn meestal vrijgegeven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares