Technieken | Origami

Technieken

Technieken | vouwgevel

Origami kan de kunst van het vouwen van papier zijn, dit betekent gevouwen papier, dat is gevormd door de combinatie van Japans woord (vouwen) en kami (papier). Origami is in feite de kunst {van het maken | van het maken van verschillende vormen door eenvoudig het papier te vouwen zonder schaar en lijm.

geschiedenis
Hoewel er is geen exacte informatie over de oorsprong van Origami uit de geschiedenis tot het heden , er is gezegd te hebben uitgevoerd door de Chinezen die het papier als eerste hebben uitgevonden. Origami, waarvan men geloofde dat het [had | Het papier werd ontdekt door de Chinezen in 250 voor Christus. Deze kunst, waar alleen de rijken mee bezig waren, werd meestal gebruikt als een geschenk van rijkdom aan religieuze ceremonies en inpakgiften. Met de verspreiding van papier en de gunstige prijzen, is origami is begonnen om om meer mensen te bereiken. Het nam de juiste uitvoering van entertainment onder individuen in de 17e eeuw en bleef zich ontwikkelen. Het was absoluut gepubliceerd in het eerste boek over hen in deze periode (1797).

Het heeft begon te worden op scholen sinds vroege jaren 1900 en heeft enorm bijgedragen aan de ontwikkeling van de wiskundige intelligentie van kinderen. Precies dezelfde kunst helpt mensen hun talenten te ontdekken en biedt de plezier om iets te produceren.

Na de Tweede Wereldoorlog heeft origami grote vooruitgang geboekt in de artistieke zin en heeft het de interesse getrokken van mensen van alle leeftijden, niet alleen kinderen. Tegenwoordig is het is geworden vrij gemakkelijk te bereiken tentoonstellingen, workshops, cursussen en verschillende activiteiten die verband houden met {hieraan | de kunst.

Soorten Origami

Klassieke origami: meestal gedaan door één stukje papier te vouwen. Dit type paard en vogel kan zijn geproduceerd in een aantal items, evenals dieren.

Modulaire origami: een type dat ook bekend staat als | gesegmenteerde origami | It’s gemaakt door samenvoegende delen {die | die zijn | die kunnen zijn {vergelijkbaar met op elkaar. Het wordt gebruikt te produceren driedimensionale geometrische objecten in vergelijking met objecten zoals bijvoorbeeld tastbare dieren en objecten in klassieke origami. Er is geen limiet op hoeveel gebruikte onderdelen. Het is mogelijk {om | meerdere geometrische vormen te verkrijgen | door dezelfde onderdelen te vervangen.

Natte vouw: Het wordt gebruikt om te verkrijgen natuurlijk ogende diermotieven te verkrijgen die ideaal voor de waarheid. Het is moeilijk om het papier te vormen droog is. Nat papier neemt vorm sneller aan en natuurlijke vormen kunnen worden verkregen. De persoon die de natte origamitechniek vond, is Akira Yoshizawa (14 maart 1911-14 maart 2005). Deze geweldige meester heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van origami. Hieronder misschien het logo werk van Google kunnen zijn op 14 maart 2012.

Andere bekende soorten origami, die tegenwoordig verkrijgbaar in meer variëteiten, zijn Architecturale origami, Krigami (papier snijden kunst) en pop-up origami. In nieuwe vormen worden knippen en plakken zijn meestal vrijgegeven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares