Papieren vliegtuig Craft🛩️ | Origami

Papieren vliegtuig Craft🛩️

Het is een perfect idee voor knutselen met kinderen! 😄

Origami kan de kunst van het vouwen van papier zijn, betekenis gevouwen papier, dat wil zeggen gevormd door de mix van Japans woord (vouwen) en kami (papier). Origami is in feite de kunst {van het maken | van het maken van verschillende vormen door het papier te vouwen zonder de noodzaak van schaar en lijm.

geschiedenis
Hoewel er is geen exacte informatie over de oorsprong van Origami uit de geschiedenis tot de huidige , wordt gezegd te bezitten uitgevoerd door de Chinezen die het papier als eerste hebben uitgevonden. Origami, waarvan men geloofde dat het [had | Het papier werd ontdekt door de Chinezen in 250 voor Christus. Deze kunst, waar alleen de rijken mee bezig waren, werd meestal gebruikt als een show van rijkdom aan religieuze ceremonies en inpakgiften. Met de verspreiding van papier en de gunstige prijzen, is origami begonnen te bereiken om meer mensen te bereiken. Het nam de juiste uitvoering van entertainment onder de mensen in de 17e eeuw en bleef zich ontwikkelen. Het was gepubliceerd in de eerste boek over hen in deze periode (1797).

Het heeft begon te worden gegeven op scholen sinds de eerste jaren 1900 en heeft enorm bijgedragen aan de ontwikkeling van de wiskundige intelligentie van kinderen. Precies dezelfde kunst helpt mensen hun talenten te ontdekken en levert het plezier om iets te produceren.

Na de Tweede Wereldoorlog heeft origami grote vooruitgang geboekt in de artistieke zin en heeft het de aandacht getrokken van mensen van alle leeftijden, niet alleen kinderen. Tegenwoordig is het is geworden echt eenvoudig te bereiken tentoonstellingen, workshops, cursussen en verschillende activiteiten die verband houden met {hieraan | de kunst.

Soorten Origami

Klassieke origami: meestal gedaan door één bit papier te vouwen. Dit soort paard en vogel zou kunnen zijn geproduceerd in een aantal items, evenals dieren.

Modulaire origami: een type dat ook bekend staat als | gesegmenteerde origami | It is ontwikkeld door samenvoegende delen {die | die zijn | die kunnen zijn { veel op op elkaar. Het wordt gebruikt te produceren driedimensionale geometrische objecten in vergelijking met objecten zoals bijvoorbeeld tastbare dieren en objecten in klassieke origami. Er is geen limiet op hoeveel gebruikte onderdelen. Het is mogelijk {om | meerdere geometrische vormen te verkrijgen | door exact dezelfde onderdelen te vervangen.

Natte vouw: Het is wordt gebruikt om natuurlijk ogende diermotieven te verkrijgen die kunnen zijn geschikt voor de waarheid. Het is moeilijk om het papier te vormen droog is. Nat papier neemt vorm gemakkelijker aan en natuurlijke vormen kunnen worden verkregen. Degene die de natte origamitechniek vond, is Akira Yoshizawa (14 maart 1911-14 maart 2005). Deze geweldige meester heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van origami. Hieronder misschien het logo werk van Google kunnen zijn op 14 maart 2012.

Andere bekende soorten origami, die tegenwoordig verkrijgbaar in meer variëteiten, zijn Architecturale origami, Krigami (papier snijden kunst) en pop-up origami. In nieuwe vormen worden knippen en plakken zijn vaak vrijgegeven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares