Afdrukbare origami-kikkers – inspiratie eenvoudig gemaakt | Origami

Afdrukbare origami-kikkers – inspiratie eenvoudig gemaakt

Heb je ooit geprobeerd Jumping Origami Frogs te maken? Ze zijn vrij eenvoudig te maken, dus waarom zou u geen hele verzameling maken? Bovendien springen ze! Maak er meerdere aan en race dan met je vrienden. Ik heb twee schattige afdrukbare origami-kikkers ontworpen en een video-tutorial gemaakt over hoe je ze kunt maken. Print deze lieve kleine reptielen … Lees meer »

Origami is de kunst van het vouwen van papier zijn, dit betekent gevouwen papier, dat is gevormd door de combinatie van Japans woord (vouwen) en kami (papier). Origami is in feite de kunst {van het maken | van het maken van verschillende vormen eenvoudig door het papier te vouwen zonder schaar en lijm.

geschiedenis
Hoewel er is geen exacte details over de oorsprong van Origami uit de geschiedenis tot de huidige , wordt gezegd te bezitten uitgevoerd door de Chinezen die het papier als eerste hebben uitgevonden. Origami, waarvan men geloofde dat het [had | Het papier werd ontdekt door de Chinezen in 250 voor Christus. Deze kunst, waar alleen de rijken mee bezig waren, werd meestal gebruikt als een show van rijkdom aan religieuze ceremonies en inpakgiften. Met de verspreiding van papier en de gunstige prijzen, is origami is begonnen te bereiken om meer mensen te bereiken. Het nam de vorm van entertainment onder de mensen in de 17e eeuw en bleef zich ontwikkelen. Het was absoluut gepubliceerd in het eerste boek over het onderwerp in deze periode (1797).

Het begon te worden gegeven op scholen sinds de eerste jaren 1900 en heeft enorm bijgedragen aan de ontwikkeling van de wiskundige intelligentie van kinderen. Dezelfde kunst helpt mensen hun talenten te ontdekken en levert het plezier om iets te produceren.

Na de Tweede Wereldoorlog heeft origami grote vooruitgang geboekt in de artistieke zin en heeft het de aandacht getrokken van mensen van alle leeftijden, niet alleen kinderen. Tegenwoordig is het is nu vrij eenvoudig te bereiken tentoonstellingen, workshops, cursussen en verschillende activiteiten die verband houden met {hieraan | de kunst.

Soorten Origami

Klassieke origami: meestal gedaan door één beetje bit papier te vouwen. Dit soort paard en vogel zou kunnen zijn gemaakt in veel verschillende items, samen met dieren.

Modulaire origami: een type dat ook bekend staat als | gesegmenteerde origami | It is gemaakt door samenvoegende delen {die | die zijn | die kunnen zijn { net als op elkaar. Het is wordt gebruikt te maken driedimensionale geometrische objecten anderzijds met objecten zoals tastbare dieren en objecten in klassieke origami. Er is geen limiet op het aantal gebruikte onderdelen. Het is mogelijk {om | meerdere geometrische vormen te verkrijgen | door dezelfde onderdelen te vervangen.

Natte vouw: Het is wordt gebruikt om natuurlijk ogende diermotieven te verkrijgen die zijn geschikt voor de waarheid. Het is moeilijk om het papier te vormen wanneer het . Nat papier neemt vorm gemakkelijker aan en natuurlijke vormen kunnen . Degene die de natte origamitechniek vond, is Akira Yoshizawa (14 maart 1911-14 maart 2005). Deze geweldige meester heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van origami. Hieronder staat het logo werk van Google kunnen zijn op 14 maart 2012.

Andere bekende soorten origami, die tegenwoordig verkrijgbaar in meer variëteiten, zijn Architecturale origami, Krigami (papier snijden kunst) en pop-up origami. In nieuwe vormen worden knippen en plakken zijn meestal vrijgegeven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares