10 diagrammen om je eigen "Star Wars" -origami te maken | Origami

10 diagrammen om je eigen “Star Wars” -origami te maken

Vaardigheidsniveau: Geavanceerd Stap-voor-stap instructies hier. Wees bereid om meer dan één keer te proberen voordat je de achterste benen onder de knie krijgt.

Origami is de kunst van het vouwen van papier zijn, wat betekent gevouwen papier, dat wil zeggen gevormd door de mix van Japans woord (vouwen) en kami (papier). Origami is eenvoudigweg kunst {van het maken | van het maken van verschillende vormen door eenvoudig het papier te vouwen zonder noodzaak schaar en lijm.

geschiedenis
Hoewel er is geen exacte informatie over de oorsprong van Origami uit de geschiedenis tot het heden , er is gezegd te bezitten uitgevoerd door de Chinezen die het papier als eerste hebben uitgevonden. Origami, waarvan men geloofde dat het [had | Het papier werd ontdekt door de Chinezen in 250 voor Christus. Deze kunst, waar alleen de rijken mee bezig waren, werd meestal gebruikt als een show van rijkdom aan religieuze ceremonies en inpakgiften. Met de verspreiding van papier en de gunstige prijzen, is origami begonnen te bereiken om meer mensen te bereiken. Het nam de juiste uitvoering van entertainment onder de mensen in de 17e eeuw en bleef zich ontwikkelen. Het was absoluut gepubliceerd in de eerste boek over hen in deze periode (1797).

Het groeide te worden op scholen sinds de eerste jaren 1900 en heeft enorm bijgedragen aan de ontwikkeling van de wiskundige intelligentie van kinderen. Precies dezelfde kunst helpt mensen hun talenten te ontdekken en biedt de plezier om iets te produceren.

Na de Tweede Wereldoorlog heeft origami grote vooruitgang geboekt in de artistieke zin en heeft het de aandacht getrokken van individuen van alle leeftijden, niet alleen kinderen. Tegenwoordig is het wordt echt eenvoudig te bereiken tentoonstellingen, workshops, cursussen en verschillende activiteiten die verband houden met {hieraan | de kunst.

Vormen van Origami

Klassieke origami: meestal gedaan door één stukje papier te vouwen. Dit soort paard en vogel kan geproduceerd in een aantal items, samen met dieren.

Modulaire origami: een type dat ook bekend staat als | gesegmenteerde origami | It is gemaakt door samenvoegende delen {die | die zijn | die kunnen zijn {vergelijkbaar met op elkaar. Het is wordt gebruikt te produceren driedimensionale geometrische objecten in tegenstelling met objecten zoals bijvoorbeeld tastbare dieren en objecten in klassieke origami. Er is geen limiet op het aantal gebruikte onderdelen. Het is mogelijk {om | meerdere geometrische vormen te verkrijgen | door exact dezelfde onderdelen te vervangen.

Natte vouw: Het wordt gebruikt om natuurlijk ogende diermotieven te verkrijgen die kunnen zijn geschikt voor de waarheid. Het is moeilijk om het papier te vormen is als het . Nat papier neemt vorm gemakkelijker aan en natuurlijke vormen kunnen worden verkregen. De persoon die de natte origamitechniek vond, is Akira Yoshizawa (14 maart 1911-14 maart 2005). Deze geweldige meester heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van origami. Hieronder misschien het logo werk van Google kunnen zijn op 14 maart 2012.

Andere bekende soorten origami, die tegenwoordig beschikbaar zijn in meer variëteiten, zijn Architecturale origami, Krigami (papier snijden kunst) en pop-up origami. In nieuwe vormen worden knippen en plakken zijn vaak vrijgegeven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares